Groepsreizen Frankrijk

Het meest bezochte vakantieland onder Nederlanders is, Frankrijk! Het is immers ook een heel bijzonder land, met talloze vakantiemogelijkheden. Zo kun je op de traditionele camping gaan zitten of misschien zijn de Franse steden meer je ding of misschien lig je veel liever aan het strand.  Ook voor vrouw op vakantie heeft het mooie land veel te bieden. Ben je op zoek naar een single groepsreis in Frankrijk? Kijk dan op single reizen in Frankrijk en voor je het weet voel je je als Godin in Frankrijk. En natuurlijk kunnen we de single wintersportvakantie niet vergeten in de Franse sneeuw, kijk hiervoor op wintersportvakanties voor singles. Wil je als alleenstaande moeder op vakantie met de kids in Frankrijk? Kijk dan op eenoudervakanties in Frankrijk. De kans is groot dat je dient te beschikken over een negatieve coronatest verklaring om in Frankrijk op vakantie te kunnen gaan. Je kunt een dergelijke verklaring op diverse locaties door heel Nederland aanvragen , bijvoorbeeld op PCR test Eindhoven met reisverklaring. Ook is het mogelijk om je op locatie te laten testen via coronatesten op jouw eigen locatie.

Alle aanbieders van groepsreizen in Frankrijk op een rijtje

Ben je op zoek naar een leuke single of groepsvakantie in Frankrijk, dan is er gelukkig volop keuze. Bekijk hier het overzicht van alle aanbieders van groepsreizen in Frankrijk.

  • Culturele groepsreizen in Frankrijk – vanaf €329 –  meer informatie

  • Single groepsreizen in Frankrijk – vanaf €795–  meer informatie

  • Groepsreizen in de Franse natuur – vanaf €695–  meer informatie

  • Single wintersport groepsreizen in Frankrijk – vanaf €995–  meer informatie

  • Single groepsreizen in Frankrijk – vanaf €729–  meer informatie

  • Groepsvakanties in Frankrijk voor 18 tm 25 jaar en 25 tm 39 jaar – vanaf €849–  meer informatie

Parijs

De Franse hoofdstad staat bekend om de stad van de romantiek en van de mode. Parijs heeft een aantal bezienswaardigheden waar elke toerist naartoe gaat, maar laat je niet vergissen, deze plekken zijn zeker de moeite waard. De Eiffeltoren is in een film echt niet zo mooi als hij in het echt is. Maar de Eiffeltoren is echt niet het enige wat Parijs te bieden heeft. Zo is daar de Notre-Dame, of wat daar nog aan over is. Het is hoe dan ook een bijzonder gebouw om te bezoeken en om te zien. Door de redelijk recente brand is er heel wat verwoest van dit gebouw, maar het zo eigenlijk al eerder vernietigd worden. De schrijver Victor Hugo heeft het gered. Zijn boek De Klokkenluider Van Notre-Dame heeft het toen der tijd gered. Dus wat er vandaag de dag nog van over is, is al meer dan een aantal jaar geleden de bedoeling was. Het Louvre is een wereldberoemd museum met goede reden. Het heeft wereldberoemde kunstwerken, die iedereen een keer in zijn of haar leven gezien moet hebben.

Lille

Helemaal in het noorden van Frankrijk ligt Lille ook Rijsel genoemd. Dit prachtige stadje zit vol met verrassingen en mooie gebouwen. Doordat het redelijk dichtbij ligt, is het ideaal voor een kortere reis. Voor bijvoorbeeld een weekendje weg.

Nice

De zuidelijke stad aan de zee, is alles wat je wilt van een Franse stad. Doordat het in het zuiden ligt is er meestal lekker weer. De Cours Saleya bloemenmarkt, deze markt is er de hele week door behalve op maandag. Het heet dan wel de bloemenmarkt, maar er is nog veel meer te zien en te kopen. Zo is het tijdens het hoogseizoen ‘s avonds een ambacht- en kunstmarkt, overdag is er ook veel vers en lekker eten te halen. Op maandag is er officieel geen markt, maar er wordt wel antiek verkocht, al vergelijkt men het wel meer met een rommelmarkt. Nice heeft vaak lekker weer en ligt aan het strand. Dus je strandspullen meenemen kan het zeker de moeite waard zijn. Het prachtige blauwe water is heerlijk om in te zwemmen en om in af te koelen tijdens een warme dag.

Cap d´Agde

Voor de vrijgevochten vrouw op reis is er het uiterst liberale Cap d´Agde, waar alles mogelijk is. Een dorp aan de schitterende kust met een enorme naturisten community en zelfs de plek voor mensen die het online swingers daten na de corona een beetje beu zijn geworden en op zoek zijn naar een luxe swingers resort, een swinger cruise of naar een andere swingers vakanties in Frankrijk. Een bijzondere vrijplaats voor dit alles bestaat er in de badplaats Cap d´Agde die ook populair is onder naturisten. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen als swinger naar Cap d´Agde? Kijk dan op reizen naar Cap d´Agde. Ben je nieuwsgierig naar deze bijzondere lifestyle, kijk dan voor meer informatie op voor het eerst naar een parenclub en welke kleding doe ik aan naar een swingersfeest.