Groepsreizen België

België is het ideale land voor een korte activiteit zoals teambuilding activiteit een weekendje weg als een wat langere vakantie. Voordat je naar België gaat moet je wel rekening houden met dat België in tweeën is gesplitst. In het noorden ligt Vlaanderen het gedeelte van België wat Nederlands spreekt en in het zuiden ligt Wallonië het Franse gedeelte. Ondanks dat deze twee stukken samen België uitmaken, zijn ze erg verschillend van elkaar. Voor een single vakantie op maximaal een paar uurtjes rijden kijk je op single vakantie België of op een single weekenden in België. Het is ook mogelijk om op pad te gaan met een Vlaamse aanbieder. Hiervoor kun je terecht op single reizen van Vlaamse aanbieders. Wil je als alleenstaande moeder op vakantie met de kids in Duitsland? Kijk dan op eenoudervakanties in België. En wat is er ontspannender dan een single kerstvakantie in Gent, Antwerpen of Brugge

Gent

Een oude en mooie stad in Vlaanderen, die ook leuk is om te bezoeken met collega´s tijdens een teambuilding weekend in een grote groepsaccommodatie. Die sowieso zorgt voor een bijzondere ervaring.Een tour op het water zorgt voor een heel nieuw perspectief op de stad. Het zorgt ervoor dat je plekken kan zien die gewoon weg niet op de voet te zien zijn. Zelf een bootje huren is niet handig, dus gelukkig zijn er meer dan genoeg gidsen op water. Je gaat samen met een groepje het water op terwijl de gids je rondleidt door de stad. Deze gidsen zijn in meerdere talen beschikbaar. De graffiti straat is erg bijzonder omdat, iedereen er mag spuiten. Hierdoor is de straat een spectaculair kleurenspektakel, met veel verschillende en diverse werken. Het ene stuk muur zou zo het museum in kunnen en het andere alles behalve. Maar dat is juist de kracht van de straat, overal waar je kijkt zie je iets heel anders. Ook spuit men over elkaars werk heen, wat in eerste instantie misschien als een iets slechts klinkt, maar dat is het juist niet. Dit zorgt ervoor dat de straat constant aan het veranderen is. Als je bijvoorbeeld een jaar later nog een keer naar de straat gaat loop je heel ergens anders in. Doordat Gent een eeuwenoude stad is, zijn er een aantal kastelen te bezichtigen, zoals kasteel Gravensteen. De stad is een fantastische plek voor een vrijgezellenfeest of een teambuilding activiteit in Gent. Voor Nederlanders die op zoek zijn naar een leuk bedrijfsuitje in Gent, kunnen terecht op bedrijfsuitjes in Gent vanuit Nederland.

Brugge

Een stad in West-Vlaanderen, die bekend staat voor zijn schoonheid. Het heeft een overvloed aan oude gebouwen en in combinatie met kanalen heeft de stad een sprookjesachtig gevoel. Ofwel Brugge is een stad die je een keer moet bezoeken.  Het centrum van Brugge is een van de mooiste gedeeltes van de stad en is ook opgenomen in de werelderfgoedlijst. Als je op het plein staat zie je overal mooie oude gebouwen en een schitterende kerk. Aan de rand van dit plein zijn heel veel cafés waar je lekker kan uitrusten en heerlijk kunt eten.  Het chocolademuseum in Brugge is misschien wat onverwacht, maar zeker de moeite waard en helemaal als je van gratis van chocolade houdt. In dit museum leer je alles over de geschiedenis van chocola en cacao en nog veel meer. Ook staan er door het hele museum kleine apparaatjes waar chocola in zit, waar je zeker van zal genieten. Aan het einde van het museum kan je in een keuken kijken waar chocola kunstwerken worden gemaakt. Voor Nederlanders die op zoek zijn naar een leuk bedrijfsuitje in België, kunnen terecht op bedrijfsuitjes in België.

Brussel

In Wallonië ligt de hoofdstad van België het prachtige Brussel. Ook hier is van alles en nog wat te beleven. Kijk voor een spannend bezoek aan het nachtleven ook op parenclubs in België. Zowel Brussels als Belgisch beroemdste toeristenattractie: Manneken Pis. Als je in Brussel bent moet je dit iconische beeld gezien hebben.  De grote Markt is een prachtige plaats vol met geschiedenis. Overal waar je kijkt zijn er prachtige gebouwen, die zorgen voor de de meest mooie foto’s. Rond de grote zijn allemaal gezellige cafeetjes, waar je lekker even kan uitrusten. 

Antwerpen

Een andere leuke bestemming voor een groepsreis of bedrijfsuitje is het leuke Antwerpen. Klik voor meer informatie op bedrijfsuitje in Antwerpen of ga naar single reizen in België.