Groepreizen Duitsland

Duitsland een van de meest bezochte vakantiebestemmingen van Nederlanders en dat is met goede reden. Het is een mooi land met diverse mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie of bijvoorbeeld een teamevent met vrouwelijke collega´s of vriendinnen. Van heerlijk wandelen, tot het bezoeken van een traditionele kerstmarkt of een moderne stad als Berlijn, ook voor vrouwen op vakantie is Duitsland the place to be. Ben je single en op zoek naar een gezellige vakantie? Kijk dan op single reizen in Duitsland, of naar een city break verwijzen we je door naar single weekenden in Duitsland. Wil je als alleenstaande moeder op vakantie met de kids in Duitsland? Kijk dan op eenoudervakanties in Duitsland.  En wat dacht je van een leuke kerst singlereis bij onze Oosterburen?  Vergeet niet om veilig op reis te gaan tijden de globale corona pandemie. De kans is groot dat je dient te beschikken over een negatieve coronatest verklaring om in Duitsland op vakantie te kunnen gaan. Je kunt een dergelijke verklaring op diverse locaties door heel Nederland aanvragen , bijvoorbeeld op PCR test Den Haag met reisverklaring. Ook is het mogelijk om je op locatie te laten testen via coronatesten op jouw eigen locatie.

Berlijn

De Duitse hoofdstad is wereldberoemd door onder andere de vrij recentelijke (val) de Berlijnse muur, maar de stad staat er al sinds de dertiende eeuw. Ook is Berlijn de hoofdstad van de EU en is daardoor een erg belangrijke politieke plaats. Als je naar Berlijn gaat moet je langs stukken van de Berlijnse muur. Een museum die de geschiedenis van deze muur goed neerzet is Checkpoint Charlie. Hier leer je onder andere hoe mensen probeerde te ontsnappen, maar zie je ook brieven en nog veel meer van mensen uit die tijd. Berlijn heeft ook een prachtig holocaust gedenkteken. Dit monument staat symbool voor alle Joodse slachtoffers in de handen van nazi-Duitsland en is zeker de moeite waard om langs te gaan en herinnerd te worden aan deze droevige geschiedenis. Het is ook leuk om een teamevent te organiseren in Berlijn, kijk hiervoor op de Duitstalige website van teamevents Berlin.

Heidelberg

De middeleeuwse stad heeft vandaag de dag nog steeds zijn oude sfeer behouden. Dit schattige stadje is bijna een sprookje en vol met verrassingen. Een van de gebouwen die ervoor zorgen dat Heidelberg zo sprookjesachtig voelt is het kasteel van Heidelberg. Vanaf bijna elk punt van het centrum is dit kasteel te zien vanaf een afstand, maar vanaf dichterbij is het mooier.  De oudste universiteit van Duitsland is in Heidelberg te vinden. Deze universiteit is al open sinds 1385 toen Heidelberg van paus Urbanus VI toestemming kreeg om er eentje te open. In de universiteit kan je ogen uitkijken naar al de pracht en praal die het heeft en doordat het een universiteit is, kun je er ook nog van alles leren. Voor teamevents in Heidelberg, kijk je op de Duitstalige website van teamevents Heidelberg.

München 

Als je in München de Duitse stad bent, is het erg leuk om naar de Engelse tuin te gaan. Dit groene park is groter dan Central Park in New York en is de perfecte locatie om te bezoeken met mooi weer. Het is ook ideaal om na een drukke dag hier even lekker in uitrusten of als tussenstop om daarna weer verder op pad te gaan.Naar bijvoorbeeld het Neue Pinakothek museum. In dit museum vind je schilderijen en beelden uit de achttiende en negentiende eeuw. Dit museum heeft de werken van een paar grote namen zoals Monet. Voor teamevents met vriendinnen of vrouwelijke collega´s in München kijk je op teamevents in München.

Voetbal fan? Dan moet je het naar de Allianz Arena ofwel het stadion van Bayern München. Elke dag behalve op dagen wanneer er een wedstrijd is, is er de mogelijkheid om het stadion te bezoeken met tour. Tijdens deze tour leer je alles wat je ooit hebt willen weten over Bayern München. Een tour is natuurlijk leuk, maar wat is leuker dan een echte wedstrijd mee maken?